Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να συμμετέχω στις ομάδες συζήτησης;

Για να συμμετέχετε γράφοντας απαντήσεις ή τις απόψεις σας στις ομάδες συζήτησης θα πρέπει να εγγραφείτε σαν χρήστης στην ιστοσελίδα.

Η εγγαφή γίνεται μέσω του συνδέσμου "Σύνδεση" που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας και στην συνέχεια στο παράθυρο που ανοίγει πιέστε το "Εγγραφή Εδώ"

Εναλλακτικά ακουλουθείστε στον παρακάτω σύνδεσμο

Εγγραφή Νέου Χρήστη

Πως συμμετέχω στις ημερίδες που οργανώνει το e-INNO-HUB;

Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας σε μία από τα προγραμματιζόμμενες δραστηριότητες της πρωτοβουλίας e-INNO-HUB ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Από το μενού Δράσεις της σελίδας επιλέγουμε το event που μας ενδιαφέρει όπου και μπορούμα να δούμε τις λεπτομέρειες του προγράμματος, τους ομιλητές κ.λπ.

Στη συνεχεια επελέγω στο πλαίσιο Book Event τις θέσεις που επιθυμώ να δεσμεύσω και πατώντας Next εισάγω το email και το όνοματεπώνυμο ώστε να είναι δυνατή και η ενημέρωση σας σε περίπτωση αλλαγής των προγράμματος ή του χρόνου διεξαγωγής κ.λπ.

 

Πως παρακολουθώ τους κύκλους του Επιχειρηματικού Επιταχυντή (Business Accelarator);

Για να ενημερώνεστε και να συμμετέχετε στους κύκλους του Επιχειρηματικού Επιταχυντή που διοργανώνει το e-INNO-HUB Δυτικής Αθήνας θα πρέπει κατ' αρχή να αιτηθείτε την συμμετοχή σας δίνοντας κάποια επιπλέον στοιχεία για το άτομο σας, όπως στοιχεία εκπαίδευσης, εμπειρία εργασίας, στόχος και ενδιαφέροντα της συμμετοχής σας ώστε να γίνει συμπεριληφθείτε στην ομάδα εργαστηρίων και εκπαίδευσης που ταιριάζει καλύτερα με το προφίλ σας.

Στη συνέχεια θα λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δράσεις που οργανώνονται ώστε να μπορείτε να συμεμτέχετε είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

 

 

 

Έχετε κάποια ερώτηση για εμάς;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.