Δελτία Τύπου

Ημερίδα e-INNO-HUB Δυτικής Αθήνας 25/5/2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το έργο e-inno-HUB του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ημερίδα που διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) στο πλαίσιο του έργου e-inno-HUB.

Η Ημερίδα με τίτλο «e-INNO-HUB Δυτικής Αθήνας: Ανάπτυξη και Διασύνδεση της Έρευνας και της Επιχειρηματικότητας και Διάδοση και Διευκόλυνση της Αξιοποίησης των Αποτελεσμάτων Έρευνας και Ανάπτυξης στους τομείς της Στρατηγικής της ΟΧΕ/ΒΑΑ για τις έξυπνες πόλεις, την τοπική έξυπνη οικονομία, την έξυπνη διαβίωση των πολιτών και σε έξυπνα συστήματα προσέλκυσης και διαχείρισης ροών επισκεψιμότητας» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό κέντρο Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκε “Η πλατφόρμα e-inno-HUB ως εργαλείο ενημέρωσης, εκπαίδευσης, συνάντησης και διάδρασης όλων των ενδιαφερόμενων μερών” από τον κ. Δημήτρη Καραϊσκάκη, Εμπειρογνώμονα Πληροφορικής, Συνεργάτη ΜΑΣΤΕΡ Α.Ε.

Στη συνέχεια ο κ. Παντελής Λάμπρου, Ειδικός Εμπειρογνώμονας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Δ/ νων Σύμβουλος Εταιρείας P&I παρουσίασε “Εργαλεία και μεθοδολογίες για αποτελεσματική στόχευση επιχειρηματικών ιδεών και μοντέλων – Πως θα επιτευχθεί η γρήγορη κλιμάκωση.

Ακολούθησε παρουσίαση με θέμα “Πώς το έργο “e-INNO-HUB Δυτικής Αθήνας” υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και ανάπτυξη” από τον Ειδικό Εμπειρογνώμονα, Σύμβουλο Επιχειρήσεων και Συνεργάτη της ΜΑΣΤΕΡ Α.Ε. κ. Χρήστο Τσιλίκης.

Το θέμα “Προσέλκυση συμμετοχής νέων start-uppers, ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρήσεων”,

αναλύθηκε από τον κ. Χρήστο Κουπελίδη, Επικοινωνιακό Σύμβουλο, Στέλεχος της Εταιρείας P&I

Ακολούθησε συζήτησε και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων μετά την Ημερίδα. Ο συντονισμός της Ημερίδας έγινε από την ανάδοχο εταιρεία ΤΑΛΙΣ Α.Ε.

Το Συνέδριο μεταδόθηκε και διαδικτυακά.

Τα βίντεο των ομιλιών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του έργου: e-INNO-HUB Δυτικής Αθήνας (Παρουσιάσεις)

Οι δε παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στους παρακάτω συνδέσμους:

    Δημήτρης Καραϊσκάκης

    Παντελής Λάμπρου

    Χρήστος Τσιλίκης

    Χρήστος Κουπελίδης

Αφήστε μια απάντηση